Μεξικό-Πολωνία 0-0: Με οδηγό τον Οτσόα! (hls)

Το Μεξικό ήταν πιο επικίνδυνο στο πρώτο ημίχρονο. Απλώς χρειαζόταν έναν παίκτη κυνικό μπροστά στο τέρμα.Το Μεξικό ήταν η καλύτερη ομάδα και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Η Πολωνία δεν κατέγραψε ούτε ένα σουτ προς την εστία και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε μόλις ένα άγγιγμα στην αντίπαλη περιοχή.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με κατοχή για τους Μεξικανούς, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και σε μία αμφισβητούμενη φάση, με χρήση VAR, ο διαιτητής Κρις Μπιθ υπέδειξε πέναλτι σε αλληλοσπρωξίματα του Μορένο με τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση στο 60ο λεπτό ανέλαβε ο επιθετικός

της Μπαρτσελόνα, αλλά νικήθηκε από τον 37χρονο Γκιγέρμο Οτσόα,που είναι μόλις ο δεύτερος τερματοφύλακας στη ιστορία του Μεξικού, ο οποίος παίζει σε τρία διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα, μετά τον Αντόνιο Καρμπαχάλ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το τελικό 0-0 με μόλις πέντε τελικές στην εστία, τρεις για το Μεξικό, δύο για την Πολωνία, μοιάζει σαν το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Μεξικό: Οτσόα, Σάντσες, Μοντές, Έκτορ, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71′ Ροντρίγκες), Έντσον Άλβαρεζ, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (71′ Χιμένες), Βέγκα (84′ Αντούνα)

Πολωνία: Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Κίβιορ, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σεμπάστιαν Σιμάνσκι (72′ Φρανκόφσκι), Ζιελίνσκι (88′ Μίλικ), Ζαλέφσκι (46′ Μπιέλικ), Λεβαντόφσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα