Μέξας για Παναθηναϊκό: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Μέξας για Παναθηναϊκό: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»basket1thanosΣάβ, 11/07/2020 - 17:00

Το έργο του "Δικεφάλου του Βορρά" αύριο (08/11) στο ΟΑΚΑ είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Basket League και ο Κώστας Μέξας υπολογίζει όλους τους αθλητές του.

Στην αποστολή

συμπεριλήφθηκαν οι: Μπο Μπιτς, Άλαν Χέρντον, Ζερμέιν Λοβ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Έλστον Τέρνερ και Ελάιζα Μήτρου Λονγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

Για το κενό των δύο εβδομάδων, είπε:

«Ήταν κάτι αρκετά δύσκολο και ιδιαίτερα στο πνευματικό κομμάτι. Είχαμε και αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς μέχρι τώρα από την αρχή της χρονιάς, ήρθε και όλη αυτή η αμφιβολία για το αν θα παίξουμε και πότε, οι συνεχείς αναβολές αγώνων που δημιούργησαν μία περίεργη κατάσταση. Νομίζω ότι κάναμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούσαμε όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε από εδώ και πέρα καλύτεροι από ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για την επιστροφή στην δράση, υπογράμμισε:

«Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε. Και όλες οι ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου θα αποτελέσουμε κάποια ώρα ξεγνοιασιάς για τους συμπολίτες μας που αναγνωρίζουμε ότι και με όλη την κατάσταση που υπάρχει, αλλά και με τα νέα μέτρα περνούν δύσκολα. Για αυτό έχουμε και μία ευθύνη παραπάνω και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε με αισιοδοξία:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι για οποιαδήποτε ομάδα όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, να βρούμε το ρυθμό μας, να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που παίζει σε διαφορετικές ταχύτητες λόγω επιπέδου. Και όλη αυτή η διαδικασία θα μας βοηθήσει ώστε να επανέλθει το σώμα και το μυαλό σε ταχύτητες αγώνων. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν θα μπεις στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό σου την ήττα. Κάναμε τα πλάνα μας τα οποία πρέπει να τα ακολουθήσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος για να πάρουμε από το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε».

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας μία μέρα πριν (08/11, 19:30) το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Basket League. Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 17:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα