Μετρούν επιστροφές στην ΑΕΚ (pics)

Η αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν ευεργετική για την ΑΕΚ, καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα του με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Ο κορωνοϊός αποτελεί αναμφίβολα τον παράγοντα “Χ” όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για όλες τις ομάδες της Super League

και κάθε προγραμματισμός μπορεί να ανατραπεί κάθε στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Η μπάλα της δημιουργεί… προβλήματα.

Η Ένωση δεν αποτελεί εξαίρεση αν και οι “κιτρινόμαυροι” στους προηγούμενους ελέγχους είχαν μόλις τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού που αφορούσαν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μετράει αρκετές επιστροφές ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει Παναιτωλικού. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η λογική λέει πως και τα τέσσερα κρούσματα θα έχουν αναρρώσει και θα είναι διαθέσιμοι για το Κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι η επιστροφή των ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με τη Λαμία και πιθανότατα θα έμενε και από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς άρχισε και ο Αυστριακός είναι πανέτοιμος. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Αυστριακός όμως είχε χρόνο να προετοιμαστεί και να νιώσει καλύτερα το εγχειρισμένο του γόνατο και φυσικά να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Επίσης, ο Σέρχιο Αραούχο αναμένεται την Τρίτη να φορτσάρει και να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν το τελευταίο διάστημα εκτός προγράμματος. Βέβαια, με τον Αργεντινό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…

Keywords
Τυχαία Θέματα