Μετέωρη παραμένει η μοίρα δύο χαρακτήρων του "Game of Thrones"

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Μετά το εκπληκτικό φινάλε της 7ης σεζόν του "Game of Thrones", οι fans αναρωτιούνται για την μοίρα δύο πολύ αγαπημένων χαρακτήρων, τους οποίους αφήσαμε στο χείλος της καταστροφής. Απ'ότι φαίνεται το HBO επιβεβαίωσε ότι οι δύο αυτοί αγαπημένοι χαρακτήρες επιβιώνουν και πρόκειται να τους δούμε στην 8η σεζόν.

Προειδοποίηση: Ακολουθούν spoilers για το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν "Game of Thrones".

Σε μία από τις τελευταίες σκηνές βλέπουμε τους Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju) και Beric

Dondarrion (Richard Dormer) στην κορυφή του Wall, ενώ καταστρέφεται από τον Night King και τον πλέον White Walker δράκο, Viserion. Μέχρι στιγμής, δεν ήταν ξεκάθαρο κατά πόσο οι Tormund και Beric κατάφεραν να επιζήσουν.

Και πλέον οι fans μπορούν να μάθουν την απάντηση. Το κανάλι υπέβαλε για μελέτη διάφορα επεισόδια τα οποία η επιτροπή των Βραβείων Emmy θα αποφασίσει αν κάποιο από αυτά αξίζει κάποιο αγαλματίδιο. Μέσα σε αυτά το HBO υπέβαλλε και το σενάριο του φινάλε της 7ης σεζόν και όλοι μπορούν να το διαβάσουν online. Αν και το σενάριο δεν αποκαλύπτει κατά πόσο οι δύο χαρακτήρες επέζησαν, υποδεικνύει ότι οι Tormund και Beric δραπέτευσαν από το Eastwatch πάνω στην ώρα.

Διαβάστε το απόσπασμα παρακάτω:

“Ο Tormund και ο Beric οδηγούν τους υπόλοιπους στην σκάλα που είναι σμυλεμμένη από πάγο — το Eastwatch έχει μια μεγάλη σκάλα, όχι ένα ασανσέρ όπως το Castle Black. Τρέχουν για τις ζωές τους και χάνονται από την οθόνη”.

Οι fans θα μάθουν την μοίρα των Tormund και Beric όταν το "Game of Thrones" επιστρέψει το πρώτο εξάμηνο του 2019 με επεισόδια τα οποία θα είναι μικρότερα των δύο ωρών.

Η σειρά είναι υποψήφια για 22 Βραβεία Emmy. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα υποψηφιοτήτων εδώ και να μας πείτε στα σχόλια, αν πιστεύετε ότι το "Game of Thrones" θα είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για την νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου το HBO, και όχι μόνο, ετοιμάζει πολλά ωραία πράγματα για τους τηλεθεατές του.

IGN GreeceΜικρότερα των δύο ωρών θα είναι τα επεισόδια του "Game of Thrones"Στο πρώτο μισό του 2019 επιστρέφει η όγδοη σεζόν του Game of ThronesΑνοικτές υποθέσεις άφησε η αποχώρηση της Maisie Williams από τα γυρίσματα του "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα