Μεταγραφή στη Λιθουανία με ψευδή στοιχεία από την wikipedia!

Έγινε κι αυτό! Στην Λιθουανία η FK Panevezys (Πανεβέζους ή.. κάπως έτσι) ομάδα Β’ κατηγορίας, παρουσίασε με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια τον Μπάρκλεϊ Μιγκέλ Πάντζο.

Ως εδώ καλά. Κι ακόμα καλύτερο ήταν το βιογραφικό του, όπως το παρουσίασε η νέα ομάδα του επιθετικού από την Αγκόλα σύμφωνα με το οποίο σε 36 αγώνες με την Κουϊνς Πάρκ Ρέϊντζερς πρόλαβε να σημειώσει 45 γκολ (!) ενώ παράλληλα έχει και τρεις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας
του.

Αυτό βέβαια προκάλεσε μια μεγάλη εντύπωση στον τοπικό Τύπο κι αρχίζοντας την έρευνα, κατέληξαν άπαντες σε μια μεγαλοπρεπέστατη γκάφα του συλλόγου!

Κι αυτό διότι αρχικά αποκαλύφθηκε πως ο συγκεκριμένος παίκτης ουδέποτε πέρασε από το Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε βέβαια από τα εθνικά κλιμάκια της Αγκόλας αφού εκτός των άλλων δεν είχε και πολλές σχέσεις με την συγκεκριμένη χώρα καθώς είχε αγωνιστεί στις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας ως Κογκολέζος με Γαλλικό διαβατήριο..

Οι παράγοντες της Παναβέζους δεν κατηγόρησαν τον παίκτη ή κάποιον μάνατζέρ του για τις διαπραγματεύσεις και την συμφωνία αλλά έσπευσαν να παραδεχθούν ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία τα… αλίευσαν από την διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia που για πολλοστή φορά κάθε άλλο παρά αξιόπιστη αποδείχθηκε.

Ο ίδιος ο παίκτης είπε απλά πως αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας χωρίς να ερωτηθεί ποτέ για την προϋπηρεσία του ως την ώρα των υπογραφών. Εκείνη την ώρα έδειξε και το διαβατήριό του όπου κανείς δεν κοίταξε μια σημαντική λεπτομέρεια, την Εθνικότητα!!
Ο Μπάρκλεϊ παραμένει για την ώρα στην ομάδα της Λιθουανίας. Όσο για τα υπόλοιπα πραγματικά στοιχεία του, αυτά αργά ή γρήγορα ίσως… γίνουν γνωστά.

El FK Panevėžys, de la segunda de Lituania, contrató al francés nacionalizado angoleño Barkley Miguel Panzo después de haber visto su página de Wikipedia... repleta de datos falsos. https://t.co/ZvahOx15CV pic.twitter.com/EbFBUxpGMu

— En Una Baldosa (@enunabaldosa) 3 Φεβρουαρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα