Μετά την Κράσνονταρ ο αντί-Φορτούνης

Μετά τις αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ θα πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή μεσοεπιθετικού για τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μεγάλου ονόματος, αν τελικά η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών είναι
αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια που υπάρχουν για την απόκτηση ενός παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά στο ρόστερ της ομάδας την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Έτσι και αλλιώς, αν αποκτηθεί άμεσα κάποιος μεσοεπιθετικός, δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τις δυο αναμετρήσεις με τη ρωσική ομάδα.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στο λιμάνι έναν παίκτη, ο οποίος θα γίνει ο ηγέτης των Πειραιωτών τη νέα σεζόν. Τις τελευταίες ημέρες εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους “ερυθρολεύκους”, με την προσοχή να έχει στραφεί σε κάποιες περιπτώσεις, τις οποίες μελετάει και ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να κάνει τις εισηγήσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα