Μέσω Βαλβέρδε έρχεται ενίσχυση στον Άρη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Πάκο Ερέρα.

Ο νέος προπονητής του Άρη δέχτηκε το τηλεφώνημα από την Βαρκελώνη όπου άκουσε την φωνή του φίλου του, τεχνικού της Μπαρτσελόνα.

Ο Βαλβέρδε ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα του συμπατριώτη του, ενώ δεν παρέλειψε να του επισημάνει ό,τι ο Άρης είναι μία από
τις σημαντικότερες ομάδες της χώρας, με δίψα για διάκριση και με ιδιαίτερα καυτή έδρα.

Οι δύο Ίβηρες αναφέρθηκαν στα γενικότερα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Βαλβέρδε εστίασε αρκετά στα αρνητικά ζητήματα και στα θέματα που χρίζουν προσοχής.

Όπως είναι φυσικό, τους δύο άνδρες απασχόλησε και η αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσουν οι «κιτρινόμαυροι» τη νέα περίοδο.

Στη ροή της κουβέντας, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να αναφέρει στο Ερέρα ό,τι είναι στη διάθεση του ώστε να του υποδείξει δύο – τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την β΄ ομάδα της Μπαρτσελόνα οι οποίοι προορίζονται για δανεικοί.

Εφόσον ο 64χρονος τεχνικός κρίνει πως οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν, τότε δεν αποκλείεται να ξαναδούμε να κάνουν την διαδρομή Βαρκελώνη – Θεσσαλονίκη, κάτι ανάλογο δηλαδή που είχε συμβεί πριν από αρκετά χρόνια με τους Κάλβο – Χαβίτο οι οποίοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και το στίγμα τους υπάρχει ακόμη στο χορτάρι του «Κλ. Βικελίδης».
Keywords
Τυχαία Θέματα