Μέσα ο Τσιγκρίνσκι, μέσα κι ο Βράνιες

Από τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε τη θέση του σε ότι αφορά στο ζήτημα του Όγκνιεν Βράνιες ήταν απολύτως λογικό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε όμως μαζί του και τον Ντίτρο Τσιγκρίνσκι, παρά το γεγονός ότι ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός κατάφερε να προπονηθεί μόνο στη σημερινή (19/1), τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το αυριανό παιχνίδι στο AEL FC Arena.


Αντίθετα με τους δύο παραπάνω, ο Χιμένεθ έκρινε ότι ο Αντρέ Σιμόες δεν είναι έτοιμος 100% και τον απέκλεισε από τη 19άδα του αγώνα με την ομάδα του Ηλία Φυντάνη. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Μασούντ, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής βρέθηκε για τελευταία φορά στα Σπάτα ο Βινίσιους Φρέιτας, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Μανόλο Χιμένεθ και τους πρώην πλέον συμπαίκτες του.
Keywords
Τυχαία Θέματα