Μένει ο Μπέινς, φέυγει ο Γουίλιαμς (pics)

Ο Λέιτον Μπέινς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Έβερτον για ακόμα ένα χρόνο, όμως ο Άσλεϊ Γουίλιαμς αποχωρεί από΄το Γκούντισον Παρκ καθώς το συμβόλαιο του λήγει σε ένα μήνα. Νέος βοηθός του Μάρκο Σίλβα, ο Λουίς Μπόα Μόρτε.

Ο αριστερός μπακ της ομάδας από το Λίβερπουλ θα παραμείνει στο σύλλογο για 13η σεζόν μετά από εισήγηση του Μάρκο Σίλβα να κρατήσει τον έμπειρο διεθνή αμυντικό.

Το 2007 είχε έρθει στην ομάδα από την Γουίγκαν, όμως φέτος έχασε τη θέση του από τον Γάλλο Λούκας Ντίνιε, παίζοντας στο αρχικό σχήμα μόλις πέντε φορές.Ο Μπέινς
έβαλε τέλος στα σενάρια που τον έφερναν στην Ρέιντζερς και μένει στην ομάδα.

Λούκας Ντίνιε (καλύτερος νέος παίκτης τη σεζόν) με τον Μάρκο Σίλβα

Ο Άσλεϊ Γουίλιαμς είχε δοθεί δανεικός στο Μπριτάνια για να παίξει με την Στόουκ στην championship και δεν επιστρέφει στο Γκούντισον παρκ, βλέποντας όπως και ο Φίλιπ Γιαγκέλκα την πόρτα της εξόδου. Ο 34χρονος Ουαλός στόπερ, πραγματοποιήσε 73 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις από το 2016 που ήρθε στην ομάδα από την Σούνσι.

Εν τω μεταξύ, η Έβερτον ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πορτογάλου Λουίς Μπόα Μόρτε στο προπονητικό επιτελείο. O παλιός ποδοσφαιριστής της Γούεστ Χαμ και της Φούλαμ μεταξύ άλλων, άφησε τη Μακάμπι Χάϊφα και επιστρέφει στην Αγγλία και στο πλευρό του Μάρκο Σίλβα.

Ο Μπόα Μόρτε είχε συνεργαστεί με τον Σίλβα στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας όταν ήταν προπονητής της ομάδας κάτω των 19.

Ο Πορτογάλος στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

''Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία και παράδοση. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Μάρκο Σίλβα. Τον ευχαριστώ που μου δίνει μία τόσο μεγάλη ευκαιρία. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου.''
Keywords
Τυχαία Θέματα