Μέλος του Κογκρέσου ξοδεύει λεφτά καμπάνιας σε Steam Games

Οι συνολικές χρεώσεις έφτασαν τα 250.000 δολάρια.

Ο Duncan Hunter, μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, και η γυναίκα του Margaret Hunter, κατηγορήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών για την καταβολή κεφαλαίων εκστρατείας για προσωπικά έξοδα, συμπεριλαμβανομένων πάνω από $1300 σε παιχνίδια Steam.

Το CNN

υπέβαλε το πλήρες κατηγορητήριο, το οποίο περιλαμβάνει ως επί το πλείστον τέλη που δεν σχετίζονται με τυχερά παιχνίδια, όπως ξενοδοχεία, πτήσεις, γκολφ, εισιτήρια κινηματογράφου και πολλά άλλα. Συνολικά, οι υποτιθέμενες χρεώσεις ανέρχονται σε πάνω από 250.000 δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Hunter έχει αποζημιώσει μέρος του λογαριασμού που φτάνει τα 65.000 δολάρια έπειτα από ερωτήσεις της FEC το 2016, σχετικά με τα έξοδα των χρημάτων της καμπάνιας και συγκεκριμένα για τα video games.

Σύμφωνα με το Kotaku, υπήρξαν 68 διαφορετικές περιπτώσεις χρεώσεων στο Steam το 2015, με τον Hunter να δηλώνει πως ο γιος του ήταν αυτός που έκανε τις αγορές. Η The San Diego Union-Tribune αναφέρει πως, ο ίδιος ο Hunter κατέγραψε αυτές τις δαπάνες ως "Steam Games" στη δημοσιοποίηση της οικονομικής του καμπάνιας, σημειώνοντας τες ως προσωπικά έξοδα που πρέπει να επιστραφούν.

Ένα κομμάτι των εξόδων στο Steam.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε πως ο γιος τους χρησιμοποίησε την πιστωτική τους κάρτα για πληρώσει για ένα παιχνίδι και από εκεί και πέρα έγιναν μη εγκεκριμένες χρεώσεις που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Μπορείτε να δείτε εδώ την λίστα με τις χρεώσεις από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015

Πολλοί έχουν "έσκαψαν" μέσα στο κατηγορητήριο των 47 σελίδων και βρήκαν και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες χρεώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός χρήστη στο Twitter που βρήκε μια χρέωση 271,22 δολαρίων στο BestBuy για ένα gaming keyboard και mouse το 2016.

Το ζεύγος Hunter θα εμφανιστεί ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σαν Ντιέγκο την Πέμπτη για την επίσημη καταδίκη τους. Ο Hunter έχει διατηρήσει την αθωότητά του καθ'όλη την διάρκεια της έρευνας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΟ Patrick Söderlund αποχωρεί από την EAΗ Nintendo δεν έχει αποκαλύψει όλα τα ''χαρτιά'' τηςΤα πιο trendy rap songs από Έλληνες ΥοuTubers

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα