Μελισσανίδης: «Δεν μου κάνει σαν άνθρωπος»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης υπογράμμισε στους συνεργάτες του στην ΑΕΚ, πώς να κάποιος δε σέβεται την υπογραφή του, τότε δεν του κάνει σαν άνθρωπος. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο είναι οι ηθικές αξίες του κλαμπ.

Χαρακτηριστικά, ο Μελισσανίδης φέρεται να τόνισε στους ιθύνοντες
της ΑΕΚ: «Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά' να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα».

Σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη τόνισε: «Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε, τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες...».

Όσον αφορά στις επαφές που είχε με τον 31χρονο παίκτη και στα όσα υποστηρίζει περί απειλών, ο Μελισσανίδης ήταν κατηγορηματικός: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι "αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες, έχεις τελειώσει για εμάς". Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού. Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε»!

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης υποσχέθηκε πως θα έρθουν στην ΑΕΚ καλύτεροι παίκτες και πως το ρόστερ θα ενισχυθεί σημαντικά: «Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα».

Και υπογράμμισε στο τέλος: «Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα