Μεϊτέ: “Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ καλό project!”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες (27/8) την απόκτηση του Σουαλίχο Μεϊτέ από την Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με οψιόν αγοράς, κι ο Γάλλος μέσος εξήγησε σε συνέντευξη του στο διαδικτυακό κανάλι των “ασπρόμαυρων” ποια είναι εκείνα τα στοιχεία, τα οποία τον οδήγησαν να συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα. Χαρακτήρισε τον “Δικέφαλο” ως ένα πολύ καλό project

για τον ίδιο, ενώ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά στους στόχους της σεζόν 2023-2024.

Αρχικά, δήλωσε: “Νιώθω πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θα γίνω μέρος της ομάδας και θα ζήσω την εμπειρία. Θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα”.

Και αποκάλυψε τον… πληροφοριοδότη του: “Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ μίλησα με τον Τιάγκο Ντάντας, με τον οποίο ήμασταν μαζί στην Μπενφίκα. Μου είπε πολλά καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό στο φινάλε επέλεξα να έρθω στον ΠΑΟΚ”.

Για αυτά που ξεχώρισε στον ΠΑΟΚ, αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν, τόνισε: “Έχω ακούσει για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Επίσης, πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια καλή πόλη για την οικογένειά μου. Είναι ένα καλό πρότζεκτ! Οι νέοι μου συμπαίκτες νίκησαν στον πρώτο αγώνα τη Χαρτς. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια αυτή τη σεζόν, αλλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Ο στόχος μας στην Ελλάδα είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα”.

Για το νέο προπονητή του, τον Ρασβάν Λουτσέσκου, αλλά και την επικείμενη συνεργασία του μαζί του, επισήμανε: “Μίλησα λίγο με τον προπονητή, γιατί υπήρχε το παιχνίδι με την Κηφισιά. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πρέπει να περιμένω να μπω στις προπονήσεις, να βελτιώνομαι συνεχώς και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου”.

Όσο για το τι πρέπει να περιμένει ο ΠΑΟΚ από αυτόν, απάντησε ο Μεϊτέ: “Είμαι ένας έμπειρος παίκτης. Παίζω και με τα δύο πόδια κι έχω καλή φυσική και τεχνική κατάρτιση. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα με την εμπειρία μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα