Μεγάλοι καλλιτέχνες, φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι! (vid)

Οι αστέρες της ποπ και της ροκ συνδέονται εδώ και χρόνια με κάποιους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Ας θυμηθούμε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις:
ΡΟΝΤ ΣΤΙΟΥΑΡΤ: ΣΕΛΤΙΚ
«You’re in my heart, you’re in my soul» τραγουδούσε το 1977 ο γεννημένος στο Λονδίνο (αλλά με Σκωτσέζικες ρίζες) Ροντ Στιούαρτ, φανατικός υποστηρικτής της Σέλτικ. Δεν ήταν μόνο σχεδόν μόνιμος στις εξέδρες του «Σέλτικ Παρκ», αλλά ακολουθούσε την ομάδα

της Γλασκώβης και σε παιχνίδια στο εξωτερικό, όπως σε ένα ματς με την Λάτσιο, για την φάση των ομίλων του Europa League το 2019 στη Ρώμη. Μάλιστα έγινε ένα με τους φανατικούς της ομάδας, τραγουδώντας συνθήματα μαζί τους.

Somewhere in this scrum is Rod Stewart, living his best life with fellow Celtic fans in Rome. pic.twitter.com/y98BeGMEkf

— Natalie Pirks (@Natpirks) November 7, 2019

ΦΙΛ ΛΑΪΝΟΤ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Το καμάρι της Ιρλανδίας, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής και συνθέτης των Thin Lizzy, έπινε ποτά πολλές φορές μαζί με τον Τζορτζ Μπεστ. Στην πραγματικότητα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο ροκ σταρ της δεκαετίας του ’70, όταν κέρδισε πολλά χρήματα από το σινγκλ «The Boys Are Back In Town», ήταν να αγοράσει μετοχές της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΛΑΝΤ: ΓΟΥΛΒΣ
Ο frontman των Led Zeppelin, ήταν τακτικός στο «Molineux» για πολλά χρόνια και άρχισε να υποστηρίζει τη Γουλβς από νεαρή ηλικία, στη δεκαετία του ’50, όταν ο σύλλογος απολάμβανε την ακμή του. Ο λύκος στο εξώφυλλο του σόλο άλμπουμ του 1988 «Now and Zen» είναι μια αναφορά στο κλαμπ που λάτρευε.
ΛΙΑΜ & ΝΟΕΛ ΓΚΑΛΑΧΕΡ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Δεν θα μπορούσαμε πραγματικά να διαλέξουμε το ένα ήμισυ των αδερφών Γκάλαχερ των Oasis χωρίς το άλλο. Μπορεί να λατρεύουν να μισούν ο ένας τον άλλον, αλλά ένα πράγμα που ενώνει τον Λίαμ και τον Νόελ, είναι η αγάπη τους για το γαλάζιο μισό του Μάντσεστερ!
ΡΟΤΖΕΡ ΓΟΥΟΤΕΡΣ & ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΙΛΜΟΥΡ: ΑΡΣΕΝΑΛ
Οι πρώην «σύντροφοι» των Pink Floyd, ήταν οπαδοί της Άρσεναλ. Μάλιστα σε μία συνέντευξη του, ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ είχε πει: «Είχα εισιτήρια διαρκείας στην Άρσεναλ για αρκετά χρόνια. Ήταν περίπου την εποχή που κέρδισε το ντάμπλ. Είμαι πολύ μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου».
ΡΟΜΠΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ: ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ
Η πρώην τραγουδιστής των Take That βοήθησε στο σχεδιασμό της ταινίας της ομάδας την περασμένη σεζόν. Το 2006 είχε αγοράσει μετοχές του συλλόγου αξίας 240.000 λιρών και ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος της ομάδας εκείνη την εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα