Μεγάλο ρόλο για τον Miles Morales στο Spider-Man του PS4

Τι αποκάλυψε το trailer.

Αν και μάλλον θα δούμε ένα ακόμα tease σε μερικές εβδομάδες, το τελευταίο στοιχείο που πήραμε από το νεότερο trailer μας έκανε να σκεφτόμαστε ότι κάποιος support χαρακτήρας, μπορεί να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι.

Η Insomniac Games αποκάλυψε ότι ο Miles Morales θα εμφανιστεί στις περιπέτειες του Spider-Man, με τον Peter Parker ως Spidey, όταν είδαμε τον δεύτερο σε ένα βίντεο να περνά πάνω από το κεφάλι του. Από τότε ωστόσο, βλέπουμε όλο και περισσότερο Miles.

Το νέο trailer ανοίγει και κλείνει με μεγάλες στιγμές από τους Miles-Spidey. Η εισαγωγική σκηνή του τρέιλερ φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που συναντώνται οι δύο τους, ενώ το τρέιλερ τελειώνει με τη γνωστή πτήση του Spider-Man πάνω από το κεφάλι του Miles, καθώς τον καταγράφει στο τηλέφωνό του.

Η αρχική σκηνή είναι και η πιο εντυπωσιακή, υποδεικνύοντας ότι ο Miles έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Ο Spider-Man του λέει να αφήσει τη μάχη στους επαγγελματίες, και ο Miles αναρωτιέται τι συμβαίνει όταν δεν υπάρχουν. Είναι σίγουρο ότι τον προετοιμάζει για να θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τον κόσμο του Spider-Man, αν δεν τον τεστάρει πραγματικά για τον διάδοχό του.

Και όπως σημείωσε ο ίδιος ο Senior Comics Editor του IGN, Joshua Yehl, ο Spider-Man φαίνεται ότι θα λείπει σε κάποιο σημείο αυτής της συνέχειας, που θα δημιουργούσε θεωρητικά έναν διάδοχο για να αναλάβει το μανδύα αν χρειαζόταν.

Με την Mary Jane να εχει επιβεβαιωθεί ως playable χαρακτήρας μαζί με τον Spider-Man, τίποτα δεν εμποδίζει την Insomniac να εξαντλήσει την ιστορία με μια άλλη ακόμη προοπτική. Θα μπορούσε απλά να είναι κάτι που οι προγραμματιστές σκοπεύουν να κρατούν ως έκπληξη.

Πώς ακριβώς θα μπορούσε να μπει ο Miles στο παιχνίδι; Τα σχόλια του Intihar στην GamesTM ότι ο ρόλος του Miles θα «εκπλήξει τους ανθρώπους» προσφέρει δύο δυνατότητες. Ο Miles θα μπορούσε να πάρει τα ηνία από τον Spider-Man μετά από μια συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα στην ζωή του υπερήρωα; Θα δούμε το τέλος του Spidey και την εμφάνιση κάποιου άλλου; Ένας support χαρακτήρας που δίνει βοήθεια σε απελπισμένες στιγμές, θα πάρει κύριο ρόλο;

Ο Miles φαίνεται να είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα cameo. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου στο PS4, οπότε αρχίστε να ετοιμάζεστε.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Marvel's Spider-Man - PS4 Gameplay Launch Trailer Marvel's Spider-Man - Νέα Screenshots Ολοκληρώνεται επιτυχώς η παραγωγή του Spider-Man της Insomniac Games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα