“Μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος”

Ντόγκους Μπαλμπάι, Τζον Ντι Μπαρτολομέο, Γιώργος Παπαγιάννης και Νίκολο Μέλι εκπροσώπησαν Αναντολού Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκό και Αρμάνι Μιλάνο στη συνέντευξη Τύπου για το 4ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή τους.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:

Ντόγκους Μπαλμπάι – Αναντολού Εφές

“Ευχαριστούμε για την πρόσκληση σε αυτό το τουρνουά που γίνεται προς τιμήν του κ. Γιαννακόπουλου. Είναι το τελευταίο τουρνουά για μας

πριν το ξεκίνημα της σεζόν και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε. Θα αντιμετωπίσουμε τρεις εξέχουσες ομάδες της Ευρωλίγκας και νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα το ευχαριστηθούν. Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους”.

Τζον Ντι Μπαρτολομέο – Μακάμπι Τελ Αβίβ

“Η ομάδα και ο σύλλογος που είναι πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ειδικά για ένα τουρνουά που γίνεται για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά στο ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ. Νομίζω ότι θα δούμε καλούς αγώνες, θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν”.

Γιώργος Παπαγιάννης – Παναθηναϊκός

“Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίζουμε σε ένα τέτοιο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός ανθρώπου που έδωσε τα πάντα στην ομάδα και την έβαλε στην κορυφή της Ευρώπης. Ως αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Για εμάς θα είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας λίγο πριν την έναρξη της σεζόν”.

Νίκολο Μέλι – Αρμάνι Μιλάνο

“Σαν αρχηγός της ομάδας είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά στην Ευρώπη. Είναι τιμή για εμάς που λαμβάνουμε πρόσκληση από μια τόσο σημαντική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε για πρώτη φορά όλοι μαζί στη σεζόν, οπότε είναι πολύ σημαντικό για μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα