Με τον Mr 701 η έβδομη νίκη για την Γιούβε

Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Μπολόνια στο Τορίνο και αύξησε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της στην κορυφή της Serie A, από τη δεύτερη Ίντερ.

Η Μεγάλη Κυρία με τον Ρονάλντο να έρχεται με φόρα από τη βράβευσή του για τα 700 γκολ καριέρας, βρήκε γρήγορα το 1-0 με το ωραίο σουτ του Πορτογάλου στην κλειστή γωνιά του Σκορούπσκι στο 19ο λεπτό.

Η ισοφάριση ήρθε μέσα σε 7 λεπτά με τον ξεχασμένο Ντανίλο να λειτουργεί ως σέντερ φορ
και με καταπληκτικό σουτ να νικά τον Μπουφόν για το 1-1. Η Γιούβε είχε την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να πατά την περιοχή της Μπολόνια, με αποτέλεσμα η ισοπαλία να μείνει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Η Γιουβέντους θα βρει το 2-1 στο 54' με τον Πιάνιτς να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σοριάνο και να πλασάρει από το ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών με Ιγκουαϊν και Ρονάλντο, αλλά ο Σκορούπσκι ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος κρατώντας το σκορ στο ένα γκολ διαφορά. Το ματς θα έχει συγκλονιστικό φινάλε με τον Σανταντέρ να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις, τον ίδιο να κάνει ψαλίδι στο ριμπάουντ και τον Μπουφόν να πετάγεται στο "παραθυράκι" του κρατώντας τη νίκη.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ραμπιό(73' Ματουιντί), Πιάνιτς, Κεντίρα(72' Μπεντανκούρ), Ρονάλντο, Μπερναρντέσκι, Ιγκουαϊν(82' Ντιμπάλα)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Κρέιτσι, Ντανίλο, Μπάνι, Εμπαγιέ, Πόλι(81' Τζεμάιλι), Σβάνμπεργκ(80' Όλσεν), Σανσόνε(80' Σανταντέρ), Παλάσιο, Σοριάνο, Ορσολίνι
Keywords
Τυχαία Θέματα