Με το βλέμμα στη Βάτενς

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας με αντίπαλο τη Βάτενς που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ομπερπέρφους. Η σέντρα θα γίνει στις 6μμ. ώρα Ελλάδας και ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.
O Πέδρο Μαρτίνς κράτησε τους παίκτες του για περισσότερο από 1,5 ώρα στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου του Ζέεφελντ
και δούλεψε μαζί τους κυρίως σε στημένες φάσεις. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του εκτέλεσαν πολλά κόρνερ, φάουλ, ακόμη και πέναλτι. Πολλές από τις κομπίνες στα στημένα τις είχε δουλέψει του πρωί της Παρασκευής και ουσιαστικά ήθελε να δει από τους παίκτες του το βαθμό αφομοίωσής τους
Ατομικό έκανε ξανά ο Κούτρης, ενώ και ο Μάριν δεν ακολούθησε για μία ακόμη φορά το πρόγραμμα της προπόνησης και φυσικά δε θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό. Ο Γιάννης Μασούρας έφθασε στο Ζέεφελντ το βράδυ της Παρασκευής και θα είναι ένας από τους θεατές του ματς με τη Βάτενς.
Το Σάββατο το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού θα παραμείνει στο ξενοδοχείο και στις 4 το απόγευμα θα αναχωρήσει για το γειτονικό του Ζέεφελντ, Ομπερπέρφους όπου θα διεξαχθεί το φιλικό με την Βάτενς.
Keywords
Τυχαία Θέματα