Με το βλέμμα στη Χολόν

Στο γήπεδο μπαίνουν και πάλι από σήμερα (2/1) οι "ασπρόμαυροι", για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς είναι αυτό κόντρα στον Κολοσσό, στη Ρόδο, το ερχόμενο Σάββατο (5/1). Αμέσως μετά, στις 8 του μηνός, ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Χαποέλ Χολόν, εντός έδρας, για το Basketball Champions League και η αλήθεια είναι ότι όλοι
στον ΠΑΟΚ έχουν εκεί στραμμένο το βλέμμα τους.
Η αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του "Δικέφαλου" στον ευρωπαϊκό θεσμό. Ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί στο Ισραήλ με διαφορά 4 πόντων (72-68), θέλει να την υπερκαλύψει, πιάνοντας παράλληλα τη Χολόν στο βαθμολογικό πίνακα του Β' ομίλου. Εκεί, οι "ασπρόμαυροι" έχουν ρεκόρ 5 νίκες- 4 ήττες και 14 βαθμούς, ενώ η Χαποέλ έχει ρεκόρ 6 νίκες - 3 ήττες και 15 βαθμούς, ευρισκόμενη στην 3 θέση, με τον ΠΑΟΚ στην 4η.

Στα ευχάριστα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Ο Φιλ Γκος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στην ποδοκνημική την περασμένη Δευτέρα (31/1), αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε ενδέχεται ο προπονητής του να τον υπολογίσει κανονικά για τον αγώνα με τον Κολοσσό.
Keywords
Τυχαία Θέματα