Με το σταγονόμετρο δημοσιεύει πλάνα του "Game of Thrones" το ΗΒΟ

Και από τις άλλες σειρές επίσης...

To HBO δημοσίευσε πλάνα των επικείμενων σειρών του και μέσα σε όλα είδαμε και δυο-τρεις σκηνές της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν του "Game of Thrones".

To βίντεο δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό Twitter του καναλιού (μέσω Comicbook.com) με τη λεζάντα "Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση". Μπορείτε να δείτε οι ίδιοι το βίντεο παρακάτω:

Let the countdown begin. pic.twitter.com/kW4mesXStQ

HBO (@HBO) 27 Αυγούστου 2018

Σκηνές που μπορούμε να δούμε είναι από τις παλιές σειρές "Game of Thrones", "Big Little Lies" (όπου βλέπουμε και την Meryl Streep), "The Deuce", "Barry", "Veep", "Room 104" αλλά και από το "True Detective".

Επίσης, παρουσιάζονται οι νέες σειρές "Camping" και "My Brilliant Friend", αλλά και τα νέα reality shows, "Τhe Barber Shop", "Pop Save America" και "Fight of the Concords".

Αναμένουμε το ντοκιμαντέρ "Jane Fonda in Five Acts" και την ταινία "My Dinner with Herve", στην οποία πρωταγωνιστούν οι Peter Dinklage ("Game of Thrones") και Jamie Dornan ("Fifty Shades of Grey").

H 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα κάνει την πρεμιέρα του το πρώτο μισό του 2019 με τα επεισόδια να μην ξεπερνούν τις δύο ώρες. Διαβάστε πώς η παραγωγή κρατά κρυφό το τέλος της σειράς, λεπτομέρειες για την πιο επική μάχη της σεζόν και για το "σπαρακτικό" και "καταπληκτικό" φινάλε. Επίσης, πώς οι πρωταγωνιστές Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau και Maisie Williams αποχαιρέτησαν τη σειρά. Επίσης, δύο χαρακτήρες επέζησαν μετά το φινάλε της 7ης σεζόν.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα των υποψηφίων για Βραβείο Emmy, όπου το "Game of Thrones" απέσπασε 22 υποψηφιότητες.

Για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤο αφεντικό του HBO λέει ότι το Δίκτυο δεν θα αλλάξει λόγω συγχώνευσηςΤο HBO πιθανολογείται να αλλάξει πορεία για να γίνει πιο επικερδέςΤο HBO κυκλοφόρησε το πρώτο full trailer για την σειρά Succession

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα