Με το Novasports.gr στην απονομή της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00 Novasports1HD). Δείτε από τη Web TV του Novasports.gr το pre game
της αναμέτρησης στις 17:30, ενώ στις 19:00 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 21:00 δείτε το post game του αγώνα της Τούμπας με την απονομή στον “Δικέφαλο” του Βορρά, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Επίσης, δείτε στις 18:00 το pre game της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Στις 19:00 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα, ενώ στις 21:10 δείτε το post game, από τον τελευταίο εντός έδρα αγώνα της Ένωσης για την εφετινή σεζόν.

Στη “μάχη” της ουράς της βαθμολογίας στρέφεται το ενδιαφέρον στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Τη νίκη θέλουν και οι Αρκάδες, ώστε να κάνουν το σημαντικό βήμα για την παραμονή τους.

Στις 19:00 μπορείτε να δείτε σε live streaming την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ την ίδια ώρα (19:00) μπορείτε να ακούσετε σε ηχητική μετάδοση και την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας και αναμένεται να κάνει φιέστα τίτλου. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία, ενώ ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Άρης δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΑΕΚ-ΑΕΛ (19:00 Novasports2HD)
ΑΟ Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης (19:00)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (19:00)
Λαμία-Ολυμπιακός (19:00)
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (19:00 Novasports3HD)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (19:00 Novasports1HD)
Παναιτωλικός-Άρης (19:00)
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00 Novasports4HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα