Με το Novasports.gr στα Ιωάννινα

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, για την έβδομη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (18:15 Novasports1HD).

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος το Σάββατο. Στις 16:00, ο Παναθηναϊκός
θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Βαθμούς ή βαθμό θέλουν οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με επτά βαθμούς.

Στις 18:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με οκτώ βαθμούς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ηττηθεί 1-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει 2-1 του Λεβαδειακού εντός έδρας.

Στις 19:00 ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη την ΑΕΚ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς βαθμό, ενώ η Ένωση βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, στις 20:30, η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο «AEL FC Arena» τη Λαμία, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στη δέκατη θέση με έξι βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση με τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 με τον ΟΦΗ, εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (16:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (18:15 Novasports1HD)
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (19:00)
ΑΕΛ-Λαμία (20:30 Novasports1HD)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Λεβαδειακός-ΑΟ Ξάνθη (18:15 Novasports2HD)
Άρης-ΠΑΟκ (19:00)
ΟΦΗ-Ολυμπιακός (20:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (19:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα