Με το Novasports.gr στα Χανιά

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (17:15 Novasports3HD).

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της
ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή. Στις 15:00, η Ξάνθη θα φιλοξενήσει στα Πηγάδια τον Πανιώνιο, με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 15 βαθμούς.

Στις 17:15 στα Χανιά, ο Πλατανιά θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, στο ματς των ουραγών της βαθμολογίας. Και οι δυο θέλουν τη νίκη, για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και να πάρουν βαθιά «βαθμολογική ανάσα», εν όψει της συνέχειας. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην τελευταία (16η) θέση με έξι βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες βρίσκονται στη 15η θέση με εννέα βαθμους.

Την ίδια ώρα στα Ιωάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ για φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» για να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία, καθώς βρίσκονται στη δέκατη θέση με 13 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγρινίου ψάχνει το «διπλό», το οποίο θα τονώσει την ψυχολογία της και παράλληλα θα την απομακρύνει από την ουρά της βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 14η θέση με εννέα βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Τρίπολη, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως ο δρόμος για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου περνάει από τη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ η Ένωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 20 βαθμους.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017
Λαμία-ΑΟΚ 1-1
ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης 1-0
Ολυμπιαός-Λεβαδειακός 2-1

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017
ΑΟ Ξάνθη-Πανιώνιος (15:00 Novasports2HD)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (17:15 Novasports2HD)
Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports3HD)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα