Με συνταγή ντέρμπι οι "κίτρινοι"

Τα ντέρμπι που προηγήθηκαν για τον Άρη, με αντιπάλους κατά σειρά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, και ιδίως τα καλά αποτελέσματα που πήραν οι "κίτρινοι" σε αυτά, αποτελούν οδηγό για τον Σάββα Παντελίδη σχετικά με το πώς πρέπει να παρατάξει την ομάδα του σήμερα (10/3) στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει σημαντικές αλλαγές τόσο στο σχηματισμό,
όσο και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους". Ο σχηματισμός αναμένεται να είναι και πάλι 4-2-3-1, με βασικό προσανατολισμό την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, την πίεση στα 3/4 του γηπέδου, τα πολλά κλεψίματα και την οργάνωση γρήγορων αντεπιθέσεων.

Όσο για την ενδεκάδα, το βασικό πρόβλημα του Παντελίδη είναι ότι απουσιάζει ο Νικολά Ντιγκινί, που ήταν εκ των κορυφαίων και στα δύο προηγούμενα ντέρμπι (και ειδικά σε αυτό με την ΑΕΚ, ήταν ο κορυφαίος). Το επικρατέστερο σενάριο είναι να τον αντικαταστήσει με το Νίκο Μαρτίνεθ ως επιτελικό, με τον Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης και τους Λάρσον και Γκαρσία στις δύο πτέρυγες. Από εκεί και πέρα, τα δίδυμα των κεντρικών αμυντικών και των αμυντικών μέσων δύσκολα θα αλλάξουν, με τους Βέλεθ και Ρόουζ και τους Σιώπη και Ματίγια να τα απαρτίζουν, αντιστοίχως. Ο Κουέστα θα είναι στην εστία και οι Τζανακάκης και Κόρχουτ οι δύο οπισθοφύλακες, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα