Με «Σου Ψου», Σάκη Ψάρρα, θα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ

Τα κλειδιά του ΠΑΟΚ στα χέρια του άπειρου αλλά διψασμένου κόουτς Σάκη Ψάρρα, «Σου Ψου» όπως είναι το προσωνύμιό του, δίνει η διοίκηση του «δικεφάλου».

Ο άνεργος εδώ και 3 μήνες κόουτς είναι το νέο αφεντικό των Κυπελλούχων και είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ρουμάνο Στάνκου. Ο Ψάρρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έλειπε για επιμόρφωση στην προπονητική στην Ιταλία, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 4 Έλληνες κόουτς (Δρίκος, Καζάζης, Αρσενιάδης) ως πιο φρέσκο πρόσωπο και ως ο προπονητής που μπορεί να διαχειριστεί
καλύτερα τους αθλητές του ΠΑΟΚ.

Πιάνει άμεσα δουλειά και τις επόμενες ώρες θα παρουσιαστεί στους παίκτες από τη διοίκηση. Ο Ψάρρας φημίζεται για τις γνώσεις του, για την επικοινωνία που έχει με τους παίκτες και για την καλή ...τρέλα που κουβαλάει στον πάγκο. Θεωρείται από τους ανερχόμενους Έλληνες κόουτς που τους αρέσει η δουλειά.

Μειονέκτημα ότι δεν έχει πολλά χρόνια εργασίας στους πάγκους και ότι ξεκινάει την καριέρα του σε ένα σωματείο που λάθη δεν χωρούν. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι ο Ψάρρας οδήγησε στην παραμονή τον Εθνικό Πειραιώς ο οποίος όμως το καλοκαίρι διαλύθηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα