Με προσοχή κόντρα στις «νυχτερίδες»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της Euroelague (22:00 Novasports1HD). Οι «πράσινοι» θέλουν να πανηγυρίσουν την ενδέκατη εφετινής τους νίκη στη διοργάνωση, η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «πράσινοι»
περιμένουν από τους Λεκαβίτσιους και Ντένμον, να καλύψουν το κενό του Καλάθη. Από την άλλη πλευρά, οι «νυχτερίδες» θα παραταχθούν χωρίς τους Βίβες, Ντιό, Σάστρε, Γουίλιαμς και Γκαρσία. Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα βρίσκεται στο 3-11, όμως στην έδρα της θεωρείται επικίνδυνη και αυτό υπογράμμισε τις τελευταίες ημέρες ο Πασκουάλ στους παίκτες του.

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση των δυο ομάδων. Στις δυο προηγούμενες, το 2010, μετρούν από μια νίκη στην έδρα του αντιπάλου. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 28/12
19:45 Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ουνικάχα Μάλαγα
22:00 Βαλένθια-Παναθηναϊκός

Παρασκευή 29/12
19:00 Χίμκι-Μπαρτσελόνα
19:30 Αναντολού Εφές-Μπάμπεργκ
21:30 Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας
Keywords
Τυχαία Θέματα