Με Πούκι 1-0 η Φινλανδία (photos)

Στο Στάδιο «Τάμπερε» αναμετρήθηκαν η Φινλανδία με την Ουγγαρία στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου της League C του Nations League, ένας όμιλος στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα. Το συγκρότημα του Μάρκο Κανέρβα επικράτησε με σκορ 1-0 και ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Μάλιστα αυτή ήταν μόλις η 3η νίκη σε 17 παιχνίδια με αντίπαλο την Ουγγαρία.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε μόλις στο 7ο λεπτό ο άσος της Νόριτς, Τίμου Πούκι με εκπληκτική ατομική προσπάθεια και υπέροχο αριστερό πλασέ.
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χράντεσκι, Ράιταλα, Αραζούρι, Τόιβιο, Ούρονεν (45’+1′ Γκράνλουντ), Σούλερ (63′ Σπαρβ), Κάουκο, Λουντ, Τούομινεν, Πούκι, Σόιρι (85′ Τέιλορ).
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάκσι, Φιόλα, Καντάρ, Λανγκ, Πάτκαϊ, Στίμπερ (54′ Βάργκα), Κόβακς (61′ Καλμάρ), Κλαϊνχάισλερ, Σαλάι (73′ Επέλ), Σζάλαϊ, Λόβρεντσιτς.

Στις εξέδρες του γηπέδου, βρέθηκε και ο Σταμάτης Αντωνίου, συνεργάτης του Μίκαελ Σκίμπε, καθώς το συγκρότημα του Μάρκο Ρόσι θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας την ερχόμενη Τρίτη στην Βουδαπέστη.
Keywords
Τυχαία Θέματα