Με ό, τι καλύτερο διαθέτει ...

Σήμερα το βράδυ στις 19.55 στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ πραγματεύεται το μέλλον του στο φετινό Europa League υποδεχόμενος την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κι η ευτυχής συγκυρία για τους ανθρώπους του είναι πως το κάνει με «λευκό» απουσιολόγιο, καθώς η μοναδική αναγκαστική απουσία είναι αυτή του Εβγέν Χατσερίντι λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρυσε στο Λονδίνο. Οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Ελ Καντουρί, Καρέλης που έμειναν εκτός αποστολής δεν ήταν λόγω
κάποιου προβλήματος αλλά κατόπιν σχετικής απόφασης της τεχνικής ηγεσίας.

Μπορεί να περιμένει ανυπόμονα νίκη της Τσέλσι στην Ουγγαρία αλλά αν ο ίδιος δεν επικρατήσει των Λευκορώσων, τίποτα άλλο δε θα έχει σημασία. Για να το καταφέρει κόντρα σε μια ξεκούραστη ομάδα, με αυτοπεποίθηση και κίνητρο καθώς έχει πιθανότητες πρόκρισης, θα χρειαστεί μια από τις καλύτερες κι αποτελεσματικότερες φετινές του αγωνιστικές παραστάσεις. Κι η διαθεσιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών κάνει το έργο της τεχνικής ηγεσίας ευκολότερο. Αν κάτι δεν αλλάζει αυτό είναι ο σχηματισμός. Το 4-2-3-1, που ανασταλτικά σχηματοποιείται σε 4-4-2 είναι το δεδομένο. Το ερωτηματικό αφορά τα πρόσωπα που θα το πλαισιώσουν.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρίσκεται στην εστία, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τ’ αριστερά κατά σειρά τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια. Ο ξεκούραστος Κάνιας αναμένεται να πάρει τη μια από τις δυο θέσεις στα αμυντικά χαφ ενώ η άλλη φαντάζει «σίγουρη» για τον Μαουρίσιο. Μπροστά από τον βραζιλιάνο, τον άξονα συμπληρώνουν ο Πέλκας μεσοεπιθετικά κι ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Λημνιός, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ ερίζουν για δυο θέσεις στα εξτρέμ με τον Ολλανδό να μοιάζει αουτσάιντερ. Όλες οι σχετικές απαντήσεις θα δοθούν περίπου στις 18.30, με την ανακοίνωση των αρχικών ενδεκάδων από τη διοργανώτρια αρχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα