Με νέες τεχνολογίες GPU απασχολείται η Nvidia;

Τι μας κρύβουν;

Η Nvidia έχει κάνει πολλαπλές αιτήσεις για trademarks, τα οποία πιθανόν να υποδεικνύουν νέες τεχνολογίες που έρχονται να προστεθούν στις μονάδες επεξεργασίας γραφικών (GPU) της.

Ο χρήστης του Reddit Eric98k δημοσίευσε την ανακάλυψη των νέων αδειών ευρεσιτεχνίας στο subreddit της Nvidia, που πηγάζει από το portfolio της εταιρείας στην Justia.

Μεταξύ των καταχωρημένων trademarks συμπεριλαμβάνονται τα Quadro RTX, GeForce

RTX και Nvidia GPU Cloud τα οποία όλα δείχνουν νέες εξελίξεις για κάρτες γραφικών.

Η Quadro RTX περιγράφεται ως μια εφαρμογή προγραμματισμού που επικεντρώνεται στην επεξεργασία εικόνας, πιθανώς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων RTX της Nvidia.

Η GeForce RTX παίρνει το όνομα της δημοφιλούς σειράς GPU της εταιρείας και περιγράφεται ως λογισμικό για τη χρήση εφαρμογών πολυμέσων και για την ενίσχυση της εξόδου ήχου και εικόνας.

Η Nvidia δείχνει ήδη το δρόμο στην τεχνολογία GPU και συνεχίζει να ανεβαίνει γοργά στις αγορές.

Αυτά τα treadmarks κατατέθηκαν μόνο τον περασμένο μήνα και η εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε την GeForce GTX 1080 Ti Founder's Edition, η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι η ταχύτερη δυνατή κάρτα γραφικών που διατίθεται με αρκετά μεγάλο margin, οπότε μάλλον θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε αυτές τις τεχνολογίες.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!IGN GreeceΗ Black Friday έρχεται στον ΓΕΡΜΑΝΟΜάλλον μάθαμε την σωστή προφορά του 'NES'Reddit: Χάκερ υπέκλεψε δεδομένα χρηστών από το 2005 μέχρι το 2007

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα