Με ημερομηνία λήξης

Η αγωνιστική περίοδος πλησιάζει στο φινάλε, το μέλλον του Παναθηναϊκού κρέμεται από μια …κλωστή και είναι πολλά τα «ανοιχτά μέτωπα» των Πράσινων.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει – αναγκαστικά – περάσει σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο είναι αρκετά τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Το novasports.gr σας παρουσιάζει τα δεδομένα
για τους δέκα παίκτες του Τριφυλλιού που ολοκληρώνουν σε λίγες εβδομάδες τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό, με τον κίνδυνο περιορισμού μεταγραφών και ανανεώσεων να ελλοχεύει για το σύλλογο.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο ομογενής τερματοφύλακας έχει υπογράψει εδώ και αρκετό καιρό πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπενφίκα, παρέμεινε για άλλους έξι μήνες στο Τριφύλλι και το καλοκαίρι θα γίνει μόνιμος κάτοικος Λισσαβώνας.

Ρόμπιν Λουντ: Ο Φινλανδός μέσος είναι ο εφετινός MVP του Παναθηναϊκού και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά παρέμεινε στους Πράσινους, αν και ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς πώληση. Αν τα διοικητικά δεδομένα ήταν διαφορετικά ή αν αλλάξουν αρκετά σύντομα, τότε ο Λουντ θα έμπαινε σε διαδικασία συζήτησης με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κλαμπ, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του.

Γκιγιέρμο Μολίνς: Πριν από λίγο καιρό, ο Σουηδός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία παραμονής στον Παναθηναϊκό, ακόμα και με τις δυσκολίες που υπάρχουν στο σύλλογο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την υπόθεση – αδειοδότηση του Παναθηναϊκού. Αν γίνει το …θαύμα και οι Πράσινοι εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής, τότε είναι αρκετά πιθανό να γίνει συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Διαφορετικά, ο Μολίνς αναμένεται το καλοκαίρι να αποχαιρετήσει το σύλλογο.

Χρήστος Δώνης: Με το πείσμα του, κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό, αν και βγάζει τη σεζόν σε …λάθος θέση. Οι Πράσινοι θα κάνουν προσπάθεια για να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και σύντομα θα γίνει η σχετική συζήτηση, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από ελληνικές, όσο και από ξένες ομάδες. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες που θα επικρατούν στο κλαμπ.

Γιάννης Μυστακίδης: Ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και ο Μυστακίδης θα επιστρέψει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Εργκιούς Κάτσε: Οι Πράσινοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του διεθνούς Αλβανού μέσου. Αν το καλοκαίρι τα οικονομικά τους δεδομένα το επιτρέπουν, τότε θα επιχειρήσουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπάρχει στη συμφωνία τους με τον ΠΑΟΚ και να κρατήσουν τον Κάτσε στο Τριφύλλι.

Στέφανος Ευαγγέλου: Ο νεαρός αμυντικός έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία παραμονής στον Παναθηναϊκό, ωστόσο μόλις πριν από λίγο καιρό οι Πράσινοι του πρότειναν νέο συμβόλαιο. Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό εξετάζουν την περίπτωση του και οι πιθανότητες παραμονής στο Τριφύλλι είναι μοιρασμένες.

Γιάννης Μπουζούκης: Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Αρχηγός της Κ20, ωστόσο στην πρώτη ομάδα πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον συλλόγων της Σούπερλιγκ και ιδιαίτερα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον νεαρό μεσοεπιθετικό και περιμένει την απάντηση του.

Φάνης Μαυρομμάτης: Τελευταία σεζόν του δυναμικού αμυντικού στην Κ20, ένας τραυματισμός που τον κράτησε αρκετά πίσω και μια πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από το Τριφύλλι. Ο Μαυρομμάτης θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στους Πράσινους.

Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος: Ταλαντούχος, αλλά άτυχος ο 21χρονος αμυντικός, καθώς υπέστη για δεύτερη φορά ρήξη χιαστών και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Πάντως οι Πράσινοι έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο στον Τριανταφυλλόπουλο και αναμένεται να συμφωνήσουν με τον νεαρό αμυντικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα