Με Ελ Καντουρί – Πέλκα αλλά δίχως Λημνιό

Ουσιαστικά χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος. Μέσα από την τελευταία προπόνηση πριν από την αυριανή – εκτός έδρας – αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια (19.00) που διεξήχθη στην Τούμπα, επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα των Ελ Καντουρί – Πέλκα που επιστρέφουν έπειτα από καιρό λόγω τραυματισμών αλλά κι η απουσία του ανέτοιμου Λημνιού.

Μαζί με το νεαρό
εξτρέμ απουσιάζουν ο τιμωρημένος Μπίσεσβαρ αλλά κι οι τραυματίες Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, με τον τελευταίο να προετοιμάζεται για την επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού του μεθαύριο στην Πορτογαλία. Το βάρος της προπόνησης έπεσε στην τακτική «ξεσκονίζοντας» ορισμένες από τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχει ζητήσει η τεχνική ηγεσία για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Λίγο μετά το πέρας αυτής ανακοινώθηκε η αποστολή: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι. Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Καρέλης, Λύρατζης, Μπαλογιάννης.
Keywords
Τυχαία Θέματα