Με διπλή απουσία στην Πορταριά

Διπλή απουσία καταγράφεται στην αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Άρη, που αναχώρησε σήμερα (4/9) το πρωί, πριν λίγη ώρα, για την Πορταριά του Πηλίου, όπου το απόγευμα (19:00) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Gary McGhee και ο Δημήτρης Βεργίνης που αισθάνονται ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού τους ποδιού. Επίσης, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος και ο Βαλάντης Κουρτίδης δεν ταξίδεψαν κι αυτοί στην
Πορταριά. Ο 18χρονος σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση, ανεβάζοντας χθες (3/9) πυρετό, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Οι McGhee, Βεργίνης και Κουρτίδης θα κάνουν σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο "Nick Galis Hall", υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Νικολαΐδη.Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Μποχωρίδης, Βλάσιος, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, Harris, Αγγέλου, Wamba.Οι "κίτρινοι" θα διανυκτερεύσουν σήμερα στην Πορταριά και θα επιστρέψουν στη βάση τους αύριο το πρωί.
Keywords
Τυχαία Θέματα