Με χατ-τρικ του Γιορέντε στα προημιτελικά η Τότεναμ (video)

Στο πρώτο ημίχρονο οι Λονδρέζοι είχαν σοβαρά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Τιέρνι. Στο 6' ο Λαμέλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ από τραβήγματα παικτών στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 21' Ο Λούκας έβγαινε σε τετ-α-τετ, ο ΜακΓκάχι τον ανέτρεψε όμως ο Τιέρνι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα ο Σον έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ποκετίνο με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 25 ο Τρίπιερ κέρδισε πέναλτι. Ο Σον το εκτέλεσε εύστοχα, όμως
σταμάτησε κάνοντας προσποίηση στο τελευταίο βήμα πριν την εκτέλεση. Αποτέλεσμα ο διαιτητής να ακυρώσει το γκολ και να δώσει τη μπάλα στους φιλοξενούμενους με υπερ τους φάουλ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ντάμφρις ισοφάρισε με ωραίο σουτ, ενώ στο τελευταίο λεπτό το πρώτυ μέρους οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν με τον Κάνον να σημαδεύει το δοκάρι του Φορμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ ήτα καταιγιστική για 20 λεπτά αφού από μέχρι το 65' πέτυχε 4 γκολ σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες. Τρία από αυτά με τον Γιορέντε! Μετά από δύο ασίστ του Λούκας Μόουρα και μια του Σον. Ένα ακόμη τέρμα σε εκείνο το διάστημα, το δεύτερό του στο παιχνίδι πέτυχε ο Ιάπωνας Σον.

Στο 73' ο Λαμέλα εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι του Λίλις, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με το πρώτο του γκολ στην θητεία του στην πρώτη ομάδα της Τότεναμ ο 20χρονος Γουόκερ-Πίτερς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον επόμενο γύρο η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει τη Σουόνσι εκτός έδρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα