Με Αθηναίου και Χρηστίδη για τον «τελικό» ο Άρης

Στη Ρόδο βρίσκεται από το Σάββατο η αποστολή του Άρη, όπου την Κυριακή θα δοκιμαστεί στο «Βενετόκλειο» από τον Κολοσσό, με τον νικητή του ματς να κερδίζει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Γιάννης Αθηναίου και Βασίλης Χρηστίδης βρίσκονται στην αποστολή με τον πρώτο να υπολογίζεται από τον Βαγγέλη Αγγέλου, χωρίς να έχει πάψει να υφίσταται το πρόβλημα στη γάμπα του ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε εσχάτως από στομαχικές διαταραχές.

Οι Θεσσαλονικείς, έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό
από ντόπιους φίλους της ομάδας, κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο.

Τη δική του οπτική πάνω στο παιχνίδι της Ρόδου, κατέθεσε ο Σάββας Καμπερίδης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των κιτρίνων.

Αναλυτικά είπε:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση του αποτελέσματος με επιτυχία και έτσι ο αγώνας με τον Κολοσσό θα κρίνει τη θέση στα play offs. Η ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει μια ακόμη μικρή επιβεβαίωση ότι κινείται και λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για να πετύχουμε το στόχο μας είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε συνεπείς και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Η αμυντική προσέγγιση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη των προηγούμενων αγώνων, ούτως ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε την επιθετική λειτουργία του Κολοσσού, ο οποίος παρουσιάζεται πάντα ισχυρός στην έδρα του».
Keywords
Τυχαία Θέματα