Με απουσίες και Νταντσένκο η αποστολή της ΑΕΚ (pic)

Με απουσίες και Νταντσένκο η αποστολή της ΑΕΚ (pic)gvasilioΤετ, 02/03/2021 - 20:57

Με πολλά προβλήματα και ακόμα περισσότερες αλλαγές η αποστολής η ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Μετ' εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ

είδε τους Ζίγκα Λάτσι και Στράτο Σβάρνα να μένουν εκτός αποστολής λόγω μυϊκών ενοχλήσεων. 

Ο Σλοβένος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο ο παίκτης έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ατομικό έκανε και ο Στράτος Σβάρνας, ο οποίος επίσης λόγω ενοχλήσεων υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, που έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ η κατάσταση του διεθνούς στόπερ εμπνέει ανησυχία γι' αυτό και πρόκειται να προφυλαχθεί τις επόμενες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και τον αγώνα με τον Άρη. 

Το δικό τους ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Μάριο Μιτάι γυμνάστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 

H αποστολή της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Keywords
Τυχαία Θέματα