Με Αγγελόπουλους και Παπανικολάου η προπόνηση

Παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλου, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20:00). Πάει για τη θέση του Τουπάν ο Γουέμπερ.

Έχοντας πάρει θέση για το θέμα του Γιώργου Πρίντεζη, οι ιδιοκτητές της ΚΑΕ, βρέθηκαν στο ΣΕΦ παρακολουθώντας
από κοντά την προπόνηση των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ, στέλνοντας μήνυμα ενόψει του νοκ άουτ αγώνα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, που έτσι κι αλλιώς μεταφράζεται σε... μισό τρόπαιο.

Στα καλά νέα για τον κόους των Πειραιωτών, η παρουσία του Κώστα Παπανικολάου στο πρόγραμμα, με τον έμπειρο φόργουορντ πάντως να μην έχει αναρρώσει πλήρως από τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε τη Δευτέρα.

Γουέμπερ για αντί-Τουπάν

Την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να καταλήξει ο Ντέιβιντ Μπλατ, σχετικά με τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στο "ελληνικό" ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Μπριάντε Γουέμπερ.

Το πιθανότερο σενάριο, θέλει τον Αξέλ Τουπάν να μένει μόνο στο ρόστερ για την Ευρωλίγκα (όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί στις θέσεις των ξένων) και τον νεοαποκτηθέντα Αμερικανό να παίρνει θέση στη σύνθεση των Πειραιωτών για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

Εφόσον η παραπάνω αλλαγή συμβεί πριν τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ο Γουέμπερ θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στους πράσινους.
Keywords
Τυχαία Θέματα