Με ανατροπή στο τέλος η Τότεναμ! (video)

H Tότεναμ τα χρειάστηκε στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά κέρδισε 3-1 στο Λονδίνο με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο!

Η ομάδα του Ντιν Σμιθ, στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε το Tottenham Hotspur Stadium να σιγήσει μόλις στο 10ο λεπτό, όταν μετά από μπακρινή μπαλιά του Μινγκς στην πλάτη της άμυνας, ο ΜακΓκιν ξέφυγε από τον Ρόουζ και πλάσαρε εύστοχα τον
Γιορίς για το 0-1.

Η Βίλα, κράτησε το προβάδισμα σχετικά άνετα στο πρώτο μέρος, στο β' όμως οι «σπερς» πολιόρκησαν την εστία του Χίτον και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 73'. Έπειτα από εκπληκτική επέμβαση του Χίτον σε σουτ του Σάντσες, ο Μόουρα στην επαναφορά πάσαρε στον Εντομπελέ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ, στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η λύτρωση για την περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε στο 86ο λεπτό με τον Χάρι Κέιν, ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες μετά από σουτ του Λαμέλα και έγραψε το 2-1 από κοντά.

Η Βίλα πλέον είχε καταρρεύσει από την υπερπροσπάθεια και στις καθυστερήσεις ο Κέιν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από πάσα του Σισοκό διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Keywords
Τυχαία Θέματα