Με αλλαγές στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι αποφασισμένος να ανοίξει το rotation της ομάδας του, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει «φρέσκους» τους παίκτες του, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Ο τεχνικός
των Πειραιωτών δε θέλει να επιβαρύνει τους παίκτες του, καθώς ακολουθεί δύσκολη συνέχεια.

Για αυτό τον λόγο φέρεται να ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας εν όψει του αγώνα της Κρήτης. Ο Γιάγια Τουρέ φέρεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, όπως επίσης και Γκιλιέρμε. Παράλληλα, ο Σισέ θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα. Ο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκουράσει τους διεθνείς παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα τελευταία ματς των εθνικών ομάδων, όπως οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα μπει στην τελική ευθεία την Τρίτη, με τον Μαρτίνς να περιμένει και την επιστροφή των διεθνών, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς. Το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί, όμως τα πρόσωπα της ενδεκάδας θα αποφασιστούν τις προσεχείς ημέρες, μετά τις προπονήσεις στου Ρέντη.
Keywords
Τυχαία Θέματα