Με 19 αθλητές και αθλήτριες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Μουάιταϊ

Mε 19 αθλητές και αθλήτριες θα πάρει μέρος η Ελλάδα στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Μουάιταϊ Νέων 2019 της IFMA (International Federation of Muaythai Associations) που θα αρχίσει την 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Στην αποστολή υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα ενώ είναι, σχεδόν τετραπλάσια από πέρσι, κάτι που δείχνει την ανάπτυξη του αθλήματος στη
χώρα μας. Mε τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν οι: Κορασίδες: Μαρκέλλα Γιαννούλη (40 κ.), Ευτυχία Γκίτσα (42 κ.), Μαρία Φαραντάκη (46 κ.), Έφηβοι: Ιωάννης Μποζίνης (48 κ.), Νικόλαος Κιουρτζίδης (54 κ.), Αλέξης Σούμπασι (67 κ.), Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (71 κ.), Νεάνιδες: Ιωάννα Καταγά (45 κ.), Μαρία Σιούτη (51 κ.), Ιωάννα Μαυρίδη (54 κ.), Νέοι Άνδρες: Παύλος Ιωάννης Πασχαλίδης (54 κ.), Γεώργιος Κιουρντζίδης (57κ.), Διονύσης Ελεύθερος (60 κ.), Ιουλιανός Σωκράτης Παπαδόπουλος (63,5 κ.), Γεώργιος Παπαδάκης (67 κ.), Μάριος Γκούσο (71 κ.), Γεώργιος Τζανάκης (+91 κ.), Νέες γυναίκες: Αιμιλία Καπρή (57 κ.), Ιωάννα Ντιάνα Πρεντέσκου (63,5).

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Γκίτσας. «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και συνάμα ευθύνη, να ορίζεσαι ως επικεφαλής της αποστολής της Εθνικής Ομάδας Μουάιταϊ σε μία διεθνούς επιπέδου διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας μου έναν τόσο σημαντικό, αλλά και συμβολικό ρόλο. Η αποστολή αποτελείται από άξιους αθλητές από όλη την Ελλάδα και είμαι βέβαιος πως άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να τιμήσουν τα ελληνικά χρώματα», τόνισε ο κ. Γκίτσας.

Δίπλα στους πρωταθλητές μας θα βρεθεί για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννης Παπαδόπουλος: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συνοδεύω την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι Νέων 2019. Η συμμετοχή της Ομοσπονδίας μας σε διοργανώσεις νέων αποτελεί για εμάς μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον. Εξάλλου πρωταρχικός σκοπός της Π.Ο.Μ. είναι να βάλουμε γερές βάσεις για τις επόμενες γενιές αθλητών. Σταδιακά βλέπουμε τα όνειρα μας να γίνονται πραγματικότητα και αυτό μας δίνει ώθηση για ακόμη περισσότερη προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

H Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Force1 για την πολύτιμη στήριξή της προς τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας με υψηλής ποιότητας μαχητικό εξοπλισμό
Keywords
Τυχαία Θέματα