Με – αναγκαστικές – αλλαγές...

Η κορύφωση της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία οριστικοποίησε και τα δεδομένα για την τεχνική ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε η αδυναμία του Κάμπος να μετάσχει στην αποστολή, ήταν γνωστό πως ο Σάκχοφ θα εξέτιε την ποινή της μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση καρτών στην επικείμενη αναμέτρηση, ο Ελ Καντουρί που συνεχίζει την αποθεραπεία του αλλά κι οι Ρέι, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Μιχόγεβιτς, συν τους Μπρκιτς, Λεβέκ.

Μέσα
κι από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, φάνηκε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε σκοπεύει ν’ αλλάξει και πολλά πράγματα στα του αρχικού σχήματος παρά μόνον στις θέσεις που είναι υποχρεωμένος να το πράξει, όπως αυτήν του αμυντικού χαφ και του δεξιού εξτρέμ, στις θέσεις δηλαδή των Σάκχοφ και Κάμπος. Στο 4-2-3-1, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται στην εστία έχοντας μπροστά του, από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια.

Παρτενέρ του Μαουρίσιο αναμένεται να είναι ο Κάνιας, ενώ μεσοεπιθετικά στον άξονα παραμένει ο Πέλκας, με τον Μπίσεσβαρ αριστερά του και – κατά πάσα πιθανότητα – τον Μακ αριστερά του. Ο πλέον προωθημένος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» θα είναι ο Πρίγιοβιτς. Οι οριστικές αποφάσεις θα γίνουν γνωστές περί τη μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με την επίσημη ανακοίμωση της αρχικής ενδεκάδας από την ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα