Μαζεύονται σταδιακά οι «ασπρόμαυροι»

Διάλειμμα τέλος για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι από αύριο (22/11) επιστρέφουν στις προπονήσεις. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί να ξεκινήσει άμεσα να δουλεύει όπως θα ήθελε για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, καθώς στην πρώτη συγκέντρωση θα μετρά μια εξάδα απόντων.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν θα βρίσκονται στην αυριανή μάζωξη οι τρεις διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας,
δηλαδή οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Κόνιαρης και Δημήτρης Κατσίβελης, ο διεθνής με την Εθνική Καναδά, Όουεν Κλάσεν, ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος εξασφάλισε ειδική άδεια μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο να μεταβεί στην πατρίδα του, αλλά και ο νεοαποκτηθέντας, Φιλ Γκος.

Οι διεθνείς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, άρα αυτοί μέχρι και την Δευτέρα (27/11) σίγουρα δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Οι Τζόουνς και Γκος αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (23/11), οπότε θα είναι διαθέσιμοι από εκείνη την ημέρα.

Οι υπόλοιποι που βρίσκονται εντός των τειχών, λοιπόν, από αύριο θα αρχίσουν να ακούνε και πάλι τον προπονητή τους να τους δίνει οδηγίες στο γήπεδο, αν και κάποιοι εξ αυτών σήμερα (21/11) έκαναν ατομική προπόνηση για να διατηρήσουν το ρυθμό τους. Συγκεκριμένα, αυτοί ήταν οι Χαραλαμπόπουλος, Καραμανώλης, Καρράς και Γιανναράς. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Ουσμάν Κρουμπάλι ακολούθησε θεραπεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα