Μαυροειδής: «Ανυπομονούμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το παιχνίδι με τη Μούρθιαπου πλησιάζει και τόνισε ότι όλα κριθούν, από το πώς θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στοπαιχνίδι, ενώ παράλληλα είπε ότι ανυπομονεί να δει ένα γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ:

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε ανυπομονησία να μπούμε και ναπαίξουμε και κυρίως το να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι θα είναισίγουρα κατάμεστο. Ουσιαστικά βάζουμε τις τελευταίες πινελιές αλλά είμαστεέτοιμοι.

Η Μούρθια είναι μια ισπανική ομάδα πολύ γεμάτη σε

όλες τιςθέσεις με ποιοτικούς παίκτες που έχουν παίξει και Ευρωλίγκα. Πρόκειται για μιαδυνατή ομάδα που παίζει και πολύ «ξύλο», δηλαδή δεν είναι τυπική ισπανική ομάδαπου μόνο τρέχει αλλά παίζει και δυνατά στην άμυνα.

Γενικά έχει γεμάτη ομάδα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να ρίξουμεκάπου παραπάνω βαρύτητα. Θα πρέπει γενικότερα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλοτο παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας, έχουνκάποια τρικ για τους σουτέρ τους που αν τα ελέγξουμε δεν θα βρουν τόσο εύκολατα τρίποντα και ίσως αυτό να είναι ένα κλειδί για τον αγώνα. Όλα πάντωςεξαρτώνται από εμάς το πώς θα εμφανιστούμε στο γήπεδο.

Οι πιο πολλοί έχουμεπεράσει παρόμοιες συνθήκες και έχουμε δυνατό χαρακτήρα να το διαχειριστούμε. Τοκάναμε με τη Στρασμπούρ σε ένα γήπεδο όχι τόσο γεμάτο όσο θα είναι τώρα και ταπήγαμε καλά. Μπορούμε να το επαναλάβουμε.

Μυστικά δεν υπάρχουν για να διεκδικήσεις έναν ευρωπαϊκότίτλο. Απλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να μην αποπροσανατολιστούμε εάν γιαπαράδειγμα κάνει ένα σερί η Μούρθια. Αν και με αυτά που έχουμε κάνει εφέτος, μετόσες ανατροπές, δεν το σκεφτόμαστε καν αυτό το ενδεχόμενο».


Keywords
Τυχαία Θέματα