Μαυρίας: "Παίζω και δεξί μπακ πλέον" (video)

Ο Χάρης Μαυρίας έχει βιώσει την ήττα από τα Νησιά Φερόες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αγωνιζόμενος μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι για 28 λεπτά. Από τότε, μέσα σε μια πενταετία έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Σάντερλαντ, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Καρλσρούη, Χιμπέρνιαν, Ριέκα και πλέον βγάζει το ψωμί του στην Ομόνοια όπου έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Η επιστροφή στην Εθνική είναι μια πρώτη επιβράβευση από τον Άγγελο Αναστασιάδη ο οποίος τον πιστεύει πολύ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που πλέον αγωνίζεται και ως μπακ είπε για το κλίμαπου βρήκε στην Εθνική:

"Το κλίμα στην
ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Εννοείται ότι στόχος της Εθνικής όταν ξεκινάει ένας τέτοιος προκριματικός γύρος είναι πάντα η πρόκριση. Πρέπει να δείξουμε την αφοσίωση, το πάθος, που πιστεύω ότι όλοι έχουμε, να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να προκριθούμε."

Ο Μαυρίας στην Ομόνοια αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ και επί της ουσίας για αυτή τη θέση τον έχει καλέσει ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον Μιχάλη Μπακάκη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην Εθνική, είναι μεγάλη μου τιμή. Αυτό που υπόσχομαι είναι να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα. Έχω αγωνιστεί σαν δεξί μπακ τα τελευταία χρόνια, μου αρέσει η θέση. Εννοείται ότι χρειάζομαι πολλή βελτίωση, κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνω τις ατέλειες μου. Όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, θα δώσω το 100% ώστε να προσφέρω το καλύτερο."

Για το αν συνέβαλλε η συνεργασία του με τον Κολοβό στην κυπριακή ομάδα ώστε να κληθούν και οι δύο μάζί είπε:

"Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στην ομάδα ποιυ είναι. Πήγαμε τον Ιανουάριο στην Ομόνοια, κάναμε καλά παιχνίδια και ήταν σημαντικό ότι συνεργαστήκαμε εκεί καλά για να κληθούμε και οι δύο στην Εθνική."
Keywords
Τυχαία Θέματα