Ματζουράκης: "Πισωγύρισμα..."

Ως πισογύρισμα για τον Απόλλωνα χαρακτήρισε ο Γιάννης Ματζουράκης την ήττα από τον Άρη, ενώ είχε πολλά παράπονα και από τη διαιτησία του αγώνα.

Ο κύριος Ματζουράκης δήλωσε αρχικά: «Μας τσούζει αυτή η ήττα. Αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ στα 20 δευτερόλεπτα, αλλά μετά το σοκ είχαμε τις ευκαιρίες και δοκάρι πριν από το γκολ, όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε, αλλά και προηγηθούμε από
το πρώτο ημίχρονο.

Δεν έχω παράπονο από τις προσπάθειες των παιδιών. Τα έδωσαν όλα. Κάνουμε βήματα. Έπρεπε να πάρουμε έστω κάτι. Θα πρέπει όμως και οι διαιτητές να είναι καλύτεροι, να βλέπουν. Στο Καραϊσκάκη θα βάζαμε γκολ αν δεν σήκωνε ο επόπτης ανύπαρκτο οφσάιντ, σήμερα δεν μας έδωσαν πέναλτι. Μου το είπε και ο παίκτης, ανατράπηκε. Δεν μας δόθηκε όμως.

Για το αν έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα και αν δεν είχε αρχικά σωστή αντιμετώπιση στο ματς: «Για τον Μάντζιο μου είπε ότι είναι καλά και τον έβαλα. Έχετε δίκιο σε αυτό, αλλά για τον Μπεντινέλι όχι, δεν ήταν καλός στο προηγούμενο, ενώ ο Σικαμπάλα που έπαιξε στη θέση του, ήταν από τους καλύτερους. Δεν μπορούν να παίζουν 12. Και ούτε εγώ χρησιμοποιώ 12-13 παίκτες, άλλοι τα κάνουν αυτά. Η ομάδα με έναν κορμό θα βρει συνοχή»

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Ήταν πισωγύρισμα το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για τόσο μεγάλες ανατροπές».

Για το μέλλον και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μάς, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, βελτιωνόμαστε, άσχετα αν το δεύτερο γκολ ήταν από μια ολιγωρία. Να ξέρετε ότι τα παιδιά δουλεύουν και είμαι ευχαριστημένος
Keywords
Τυχαία Θέματα