Ματσιούλις: «Δεν κρατάω κακία σε κανένα»

Ο Γιόνας Ματσιούλις επανέλαβε πως αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Λιθουανός παίκτης συμπλήρωσε πως δεν αγχώνεται για το που θα συνεχίσει την καριέρα του και πως περιμένει προτάσεις.

Αρχικά, ο Ματσιούλις δήλωσε: «Είχα από την αρχή της σεζόν πολύ λίγο χρόνο, αλλά στην πορεία η ομάδα αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς και μου είπαν ότι θα χρειαστώ. Τώρα που οι περισσότεροι έχουν ήδη επιστρέψει στη δράση, ζήτησα να φύγω γιατί
απομένουν 3-4 μήνες στη σεζόν και θέλω να βρω μια ομάδα που θα παίζω. Ο κόουτς Λάσο δεν με υπολόγιζε, έπρεπε να το αποδεχτώ και δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Καθόμουν συνέχεια στον πάγκο, σκεφτόμουν και τελικά κατάλαβα πως η επιθυμία να παίζεις είναι μεγαλύτερη από το να ζεις καλά σε έναν σύλλογο σαν τη Ρεάλ. Είναι το ιδανικό κλαμπ, αλλά νίκησε η θέλησή μου να παίζω».

Στη συνέχεια, ο Ματσιούλις υπογράμμισε: «Ξέρω πως οι ομάδες της Ευρωλίγκας δεν έχουν πλέον δικαίωμα μεταγραφών για τη διοργάνωση. Όμως δεν αγχώνομαι. Περιμένω για το καλύτερο δυνατό, είτε φέτος είτε για την επόμενη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό κριτήριο για την απόφασή μου θα είναι ο ρόλος μου στην ομάδα. Θέλω να έχω την ευκαιρία να βοηθήσω».
Keywords
Τυχαία Θέματα