Ματσάρα – φωτιά στο Φάληρο!

Άλλη μια αγωνιστική της ελληνικής Super League, ακόμα ένα ντέρμπι – φωτιά! Μετά τα πρόσφατα ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός και ΑΕΚΠΑΟΚ, Ολυμπιακός

και ΠΑΟΚ κοντράρονται την Κυριακή (05/11, 19:30) στο «Καραϊσκάκης», σε ένα ακόμα συναρπαστικό και κρίσιμο παιχνίδι, τόσο βαθμολογικά, όσο και από πλευράς γοήτρου.

Η Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα, προσφέρει το σούπερ ντέρμπι του Φαλήρου με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις για όλα τα γούστα.

Στο 7.00 από την Interwetten.gr να ανοίξει το σκορ ο φουλ φορμαρισμένος και επιστρέφων από τραυματισμό, Κώστας Φορτούνης, στο 19.00 να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο καταπληκτικός φέτος Γιάννης Κωνσταντέλιας, πάντα από την Interwetten.gr.

Εκτός, βεβαίως, από την μονομαχία ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ, η Interwetten.gr προσφέρει εκατοντάδες ειδικές αγορές, παιχνίδια με 0% γκανιότα *, ξεχωριστά Match Combo και Odds Boost για να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Πρώτο και καλύτερο ο τελικός του Copa Libertadores μεταξύ της αργεντίνικης Μπόκα Τζούνιορς και της βραζιλιάνικης Φλουμινένσε στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο, με την Interwetten.gr να προσφέρει τη σούπερ αναμέτρηση με 0% γκανιότα *, πάνω από 200 ειδικές αγορές και σπέσιαλ αποδόσεις.

H Interwetten.gr, μάλιστα, θα προσφέρει με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές και σούπερ αποδόσεις και άλλα σπουδαία παιχνίδια του τριημέρου, όπως το Αταλάντα – Ίντερ (04/11, 19:00), το Νιούκαστλ – Άρσεναλ (Σάββατο 04/11, 19:30), το Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (04/11, 22:00), το Φιορεντίνα – Γιουβέντους (Κυριακή 05/11, 21:45) και το Τότεναμ – Τσέλσι (Δευτέρα 06/11, 22:00), μεταξύ πολλών άλλων.

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ματσάρα –, Φάληρο,matsara –, faliro