Ματς με ιδιαιτερότητες σε Αγγλία και Τουρκία (video)

Οι επαναληπτικοί αγώνες του κυπέλλου Αγγλίας όπως και οι ρεβάνς στο Τουρκικό κύπελλο κρύβουν εκπλήξεις αλλά προπάντων περιέχουν έντονα το στοιχείο της παραγωγικότητας.

Η Μπουγιουκσεχίρ έχασε με 3-1 στην Κερασούντα από μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση και παρότι βρίσκεται στην 2η κατηγορία είναι σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Λίγκας, αρκεί προφανώς να μην βασιστεί μονάχα στην άμυνά της.
Η Μπεσικτάς κέρδισε με 5-1 στην Κωνσταντινούπολη την Οσμανλισπόρ και λογικά τώρα θα παίξει με αλλαγές και λιγότερο ζήλο.

Υψηλός ανταγωνισμός
στα ματς του ιστορικότερου - διασυλλογικά - ποδοσφαιρικού θεσμού όπου η Γουίγκαν και η Γουλβς παίζουν επί ίσοις όροις κόντρα σε ομάδες της Premier League.

Καλά ματς περιλαμβάνει κι απόψε η εμβόλιμη αγωνιστική στην Γαλλία με την Λιόν να έχει πλεονέκτημα στο Γκινγκάμπ κυρίως λόγω των απουσιών των φορμαρισμένων γηπεδούχων.
Εξίσου επιθετικό και το ματς στο Λιλ όπου η Ρεν δεν μπορεί τόσο να ποντάρει στην άμυνά της.
Στο Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σκοράροντας και στα δύο που είχαν προηγηθεί ενώ τα έξι πρόσφατα επίσημα ματς εντός κι εκτός ήταν στο Over 2,5!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ

ΤΟΥΡΚΙΑ, Türkiye Kupası (17.00) Ι.Başakşehir - Giresunspor : Over 2,5 (1,58)
ΓΑΛΛΙΑ, Ligue 1 (20.00) Guingamp - Lyon : 2 Draw No Bet (1,45)
ΑΓΓΛΙΑ, F.A. Cup (21.45) Swansea City - Wolves : Χ2 (1,40)
ΙΣΠΑΝΙΑ, Copa del Rey (22.00) Espanyol - Barcelona : Under 3,5 (1,48)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ, Türkiye Kupası (19.30) Osmanlispor - Beşiktaş : 1 Draw No Bet (2,40)
ΑΓΓΛΙΑ, F.A. Cup (21.45) Wigan Athletic - AFC Bournemouth : Χ (3,10)
ΙΣΠΑΝΙΑ, Copa del Rey (20.00) Valencia - Deportivo Alaves : Goal/Goal (2,00)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΓΑΛΛΙΑ, Ligue 1 (20.00) Lille - Rennes : Over 2,5 (2,05)

** Δείτε τι έγινε στο ματς του Μπόρνμουθ όπου στο 92ο λεπτό ισοφάρισε η τοπική ομάδα και θα παιχθεί η πρόκριση σε επαναληπτικό! Δείτε επίσης πως έμειναν ισόπαλες η Γουλβς με την Σουόνσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα