Μάτιτς: "Σκληρός, αλλά δίκαιος ο Μουρίνιο"

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές στη συνεργασία τους με τον Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε ο Νεμάνια Μάτιτς, προσθέτοντας πάντως ότι ο Πορτογάλος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απαιτητικός ακριβώς επειδή θέλει πάντα να κερδίζει.

Ο 55χρονος τεχνικός άσκησε κριτική στους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στα ματς με τη Σεβίλλη, αλλά άκουσε και ο ίδιος σχόλια για την τακτική και τις επιλογές του.

Εξαίρεση στα σχόλια για τους παίκτες αποτέλεσε ο Μάτιτς, ο οποίος,
σύμφωνα με τον Μουρίνιο, ήταν «μία όαση προσωπικότητας και χαρακτήρα».

«Είναι ξεχωριστός επειδή θέλει πάντα να νικάει. Καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα. Ισως για το λόγο αυτό να έχει κατακτήσει 20 τρόπαια στην καριέρα του. Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύει κανείς μαζί του, καθώς θέλει όλο και περισσότερα», εξήγησε ο Μάτιτς.

«Ακόμα και αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, την επόμενη φορά θα ζητήσει κάτι παραπάνω την επόμενη σεζόν. Είναι έτσι ο χαρακτήρας του και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι γι’ αυτό. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει όταν ο προπονητής σκέφτεται έτσι, επειδή αυτό σημαίνει ότι θα βελτιώνομαι», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα