Μάτιτς: «Να αναλάβει ευθύνες ο Πογκμπά»

Στην ανάγκη να γίνει ο Πολ Πογκμπά πιο υπεύθυνος στη συνέχεια της καριέρας του αναφέρθηκε ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Μάτιτς.

Ο 25χρονος Γάλλος έχει δεχτεί αρνητική κριτική για ορισμένες από τις φετινές εμφανίσεις του, με τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο να έχει εκφράσει επίσης τη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική εικόνα του.

Εξαίρεση αποτέλεσε το πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ με αντίπαλο τη Σίτι, στο οποίο ο Πογκμπά ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο από τα τρία γκολ
της νίκης των «κόκκινων διαβόλων» (3-2).

«Με την ποιότητα και την προσωπικότητα που διαθέτει, θα έπρεπε να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά να αναλαμβάνει και μεγαλύτερες ευθύνες. Φυσικά, είναι ακόμα νέος και θα βελτιωθεί, αλλά στο ντέρμπι με τη Σίτι απέδειξε ότι μπορεί να καταφέρει πολλά», υποστήριξε ο Σέρβος διεθνής.

«Πήρε την κατάσταση στα χέρια του, σκόραρε και ανέβασε την αυτοπεποίθηση των συμπαικτών του. Μετά το πρώτο του γκολ, αρχίσαμε όλοι να πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι καλό. Ανάλογη πρέπει να είναι η συμπεριφορά του και στη συνέχεια. Είναι σπουδαίος παίκτης, τρέχει πολύ, έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και είναι επίσης αποτελεσματικός και στην άμυνα», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα