Ματιές στον Ερνάνι, καμία πρόταση για τον Τουρέ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του σε έναν παλιό γνώριμο, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την επιστροφή του Ερνάνι, ο οποίος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Πόρτο. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως σκάουτερ του Ολυμπιακού παρακολούθησε
από κοντά τον παίκτη το τελευταίο διάστημα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σημείωσε το γκολ της νίκη (1-0) των «Δράκων» του Οπόρτο επί της Μποαβίστα, όμως δε φαίνεται να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, έτσι ώστε να πιέσουν στη συνέχεια την Πόρτο να τον παραχωρήσει από τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάποια πρόταση για την παραχώρηση του Γιάγια Τουρέ σε ομάδα του εξωτερικού, παρά τα όσα γράφονται στον ξένο Τύπο. Ο Ιβοριανός μέσος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στους Πειραιώτες και δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Όλα δείχνουν πως οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο, εφόσον βρει ο 35χρονος μέσος κάποια καλή πρόταση από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Τέλος, δημοσιεύματα θέλουν τον Αντριάν Λόπεθ να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και η περίπτωσή του εξετάζεται μαζί με αρκετές άλλες από την πλευρά των Πειραιωτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα