Ματέο: «Τιμή μου να είμαι αντίπαλος του Μπαρτζώκα» (vid)

Ο Ισπανός κόουτς δήλωσε πως είναι τιμή του να είναι αντίπαλος του Έλληνα κόουτς στον τελικό, ενώ συμπλήρωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον τίτλο. Επίσης, αποκάλυψε πως αυτός και οι παίκτες του ονειρεύονταν να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά, ο Ματέο δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό. Για εμένα είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στον τελικό ως προπονητής με τη

Ρεάλ και να τίθεμαι απέναντι σε έναν προπονητή και μια ομάδα, όπως ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός. Είναι μια μπασκετική μηχανή. Παίζει σταθερά, γνωρίζει ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Είναι ευχαρίστηση και τιμή για μένα να είναι απέναντι στον κόουτς Μπαρτζώκα, έναν προπονητή αναφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μεγάλο κύριο των πάγκων. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για εμάς να έρθουμε στον τελικό μετά από σκληρή μάχη, με τραυματισμούς, προβλήματα, κακέ στιγμές στη σεζόν. Τώρα όμως είμαστε στον τελικό στην πιο σκληρή κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Ονειρευόμασταν να είμαστε εδώ και τώρα ονειρευόμαστε και για το παιχνίδι αυτό. Οι παίκτες μου έχουν παλέψει πολύ αυτόν τον μήνα για να είναι εδώ και δε θα σταματήσουμε τώρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα